Vivino

Samsung Galaxy Gear smart watch app


Med Vivino til Samsung Galaxy Gear smart watch kan du skanne vin og fremfinde ratings og reviews direkte fra dit håndled. Helt uden at tage telefonen op af lommen.

 

Touchlogic arbejdede i dyb hemmlighed med et højt sikkerhedsniveau, da vi udviklede Vivino Samsung Galaxy Gear smart watch appen. Vi havde adgang til Galaxy Gear smart watch før den officielle udgivelse, og der måtte derfor ikke slippe noget ud omkring hverken devicet eller appen. Ikke engang størstedelen af Vivino's egne ansatte havde nogen viden om projektet, så hele udviklingen foregik bag lukkede døre.

 
Vivino app til Samsung Galaxy Smart Watch
 

Vivino - den første danske smart watch app!

Appen blev udviklet med en stram deadline, da den skulle være klar før pressekonferencen, hvor Samsung Galaxy Gear smart watch blev fremvist for verden for første gang. Vivino appen var en af en håndfuld apps der var med under launch, og som var præinstalleret på Samsung Galaxy Gear smart watch. Vi kan derfor også med sikkerhed sige, at Touchlogic har udviklet den første danske smart watch app, da Samsung Galaxy Gear smart watch, var det første smart watch der ramte markedet.


Features i Vivino appen

Gem din vin
Find vin
Søg efter ny inspiration
Top lister
Nyheder  
Filtrere din vin søgning


Vivino appen kan downloades til din Android telefon her