HVad KAN VI HJÆLPE dig med?

Har du en idé du gerne vil have sparring med app udviklere omkring , eller et allerede færdigt app koncept, så tag kontakt til os via formularen nedenfor:

 
 
 
 

Du finder os her

 

Parkering: Hvis du skal besøge os og kommer i bil, plejer der at være pladser på Ryesgade eller Blegdamsvej.

 
 
 
 
 

OM TOUCHLOGIC

 

App udviklere i København

Hos Touchlogic har vi altid vores kunders behov i fokus. Vi tænker ikke kun i 1'ere og 0'ere, men sætter os ind i jeres branche, forretningsmodel og behovet for lave en app. Derfor tilpasser vi hver gang vores rådgivning og workshops, så de passer til hver enkelt kunde. Vores vigtigste værdier er ærlighed og åbenhed, og vi vil derfor ikke prøve at sælge jer noget, I ikke har behov for. Vi omfavner i stedet jeres idéer, og giver jer et reelt bud på, hvordan opgaven kan løses.

Vi hjælper alt fra helt nye startups til store danske virksomheder. Jeres app-projekt kan dermed hverken blive for småt eller for omfangsrigt for vores app udviklere. Hos os er det vigtigste, at I har en god idé til en app, som vi kan hjælpe jer med at realisere. I kan læse mere om, hvilke virksomheder vi har hjulpet i vores cases.  

 

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten

Vi arbejder med den rendyrkede app udvikling, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af kode og design. På vores kontor i København, nærmere bestemt Ravnsborggade 8b 3, møder I app udviklere, der har tæt på 10 års gennemsnitlig erhvervserfaring. Det betyder, at vi kan garantere, at alle vores kunder får den bedst mulige rådgivning og det bedste produkt.

Vores app udviklere har styr på alt, hvad der rører sig inden for User Experience, og vi har tjek på Apples designprincipper, iOS Human Interface Guidelines, Googles User Interface Guidelines samt deres regelsæt om material design. Vi bestræber os altid på at anvende de nyeste teknikker og holde os up-to-date med de seneste tiltag inden for feltet. Hos Touchlogic er I derfor sikre på, at jeres iOS app eller Android app bliver let at anvende og er tilpasset jeres slutbrugere.

 
 
 

Touchlogic

Ravnsborggade 8b, 3. 
2200 København N
Danmark

T: +45 3151 3113
E: info@touchlogic.dk