Om Touchlogic

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten

Alle Touchlogic's udviklere er uddannede programmører med tæt på 10 års gennemsnitlig erhvervserfaring. Det betyder at vi kan sikre os, at alle vores kunder får den bedste rådgivning og det bedste produkt. Vi er med andre ord lidt mere techy end de fleste. 

Touchlogic har styr på alt hvad der rører sig indenfor User Experience (UX). Vi har styr på Apples Design principper, iOS Human Interface Guidelines, og Googles User Interface Guidelines, samt deres regelsæt omkring material design. Vi kan med andre ord sikre os, at jeres app bliver let at anvende og at UX’en er tilpasset jeres slutbruger.

Derudover bestræber vi os altid på, at anvende de nyeste teknikker, og holde os up-to-date med de seneste tiltag inden for app udvikling. Derved kan vi levere kode af højeste kvalitet og holde vedligeholdelsesudgifterne til appen så lave som muligt.

Kunden i Fokus

Hos Touchlogic har vi altid dine behov i fokus. Vi tænker ikke kun i 1'ere og 0'ere, men sætter os ind i jeres forretningsmodel, jeres behov og grund til at lave en app. Det betyder, at vi tilpasser vores rådgivning i forhold til den enkelte kundes behov. Et af vores værdier er ærlighed og åbenhed. Vi vil ikke prøve at sælge jer noget I ikke har behov for, men omfavner jeres idéer og giver jer et reelt bud på, hvordan opgaven kan løses. Vi sætter os ind i jeres forretning og hvem jeres slutbrugere er og kan derfor rådgive i forhold til hvad appen skal kunne.

 
 Touchlogic - app udvikling til Android, iPhone og iPad (iOS)
 

Ravnsborggade 8b, 3. 
2200 København N
Danmark

T: +45 3151 3113
E: info@touchlogic.dk
CVR: 31863147

 

Parkering: Hvis du skal besøge os og kommer i bil plejer der at være pladser ved Blegdamsvej.