HOODEE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Hoodee - social event app

Touchlogic har udviklet den nye social event app Hoodee, der er skabt specifikt til iPhone. Appen giver folk i København en platform til at møde hinanden ved at oprette og deltage i events, der både kan oprettes af privatpersoner og firmaer. Ved at gøre brug af et interaktivt kort, får brugerne en oversigt over, hvad der sker i byen, når de er på farten. Med Hoodee-appens Facebook- og messenger-integration er det nemt at invitere alle facebookvennerne med til events.

Med Hoodee får man et opdateret kort over aktive events i byen, når man aktiverer iPhonens GPS. Forskelligfarvede pins på kortet gør det let at finde ud af, hvilke typer af events der er aktive. Man er som bruger sikker på, at det kun er aktuelle events, der bliver vist, da de forældede events automatisk fjernes i appen.

 
 
Social event koncert
Sociale events på Hoodee
Hoodee app kategorier af sociale events
 
 

Opret events og del dem med vennerne

Da vi begyndte at udvikle appen sammen med Hoodee-folkene på vores workshop (Internt Link), var et vigtigt kriterie, at den skulle være nem og hurtig at bruge. Med få trin skal man kunne oprette, deltage i eller dele et event med sine venner. Derfor har Hoodee et overskueligt design med en brugerflade, der er hurtig at navigere i.  Man opretter et event gennem 4 trin:

Du vælger en af de otte kategorier (Musik, Casual, Film & Underholdning, Sport, Natteliv, Spisning, Café, Kultur).

Herefter vælger du, hvor eventet afholdes.

Du beskriver dit event med overskrift og beskrivelse, start- og sluttidspunkt og angiver, om det er privat eller offentligt. Firmaer der opretter events har også mulighed for at tilføje billeder til eventet.  

Efterfølgende kan du invitere facebookvenner ved at sende dem en besked på Messenger.

Når du deltager i andres events, kan du holde dig opdateret under ”Mine events”.

 

Hoodee bringer folk sammen

Ideen til Hoodee udsprang af et initiativ til at komme ensomhed blandt unge til livs. Ved at skabe en social event app, giver man unge en platform med oversigt over events der er i nærheden. Dermed får de en mulighed for at få nye bekendtskaber i København. Det er fællesskaber på brugernes betingelser, da det er dem selv, der skaber indholdet på appen

Da både private og firmaer kan oprette events, er tanken, at Hoodee skal skabe et overblik over alle events, der sker i byen. Ved at indgå aftaler med venues og barer rundt om i byen, kan Hoodee potentielt vise samtlige events, der foregår i København.