Hoodee - social event app

Touchlogic har udviklet den nye social event app, Hoodee. Appen er skabt med det formål at give folk i København en platform til at møde hinanden, ved at oprette og deltage i events. Ved at gøre brug af et interaktivt kort, får brugerne en oversigt over events der sker i byen, samt muligheden for selv at skabe et. 

Hoodee er skabt til iPhone, og skal bruges på farten. Ved at gøre brug af kortet, og telefonens GPS, får man hele tiden et opdateret kort over byen og aktive events. Med forskellige pins er det let at finde ud af hvilke typer af events, der er aktive på det pågældende tidspunkt. Da appen er integreret med Facebook og messenger, er det samtidig let at invitere venner til ens event. Da events ikke bliver vist efter deres angivende sluttidspunkt, er det derfor kun aktive events man får vist, og dermed events man kan deltage i. 

 

 
 
 

Skal Touchlogic udvikle din næste app?
Kontakt os her


Opret events og del dem med vennerne

Hoodee er nem og overskuelig at bruge. Når du opretter et event, sker det i 4 trin.

  • Du vælger en af de otte kategorier (Musik, Casual, Film & Underholdning, Sport, Natteliv, Spisning, Café, Kultur).
  • Du vælger hvor eventet afholdes.
  • Du beskriver dit event med overskrift og beskrivelse, samt start- og sluttidspunkt og endelig om det er privat eller offentligt. Firmaer der opretter events har yderligere mulighed for, at de kan tilføje billeder til eventet.  
  • Dernæst kan du invitere venner fra Facebook, ved at sende dem en besked fra Messenger.

Du kan nu, hvis du selv vælger at deltage i et event, se informationerne under ”Mine events”. 

 


Hoodee bringer folk sammen

Ideen til Hoodee udsprang af, at komme ensomhed blandt unge til livs. Ved at skabe en social event app, gav man unge en platform med oversigt over events der er i nærheden, og mulighed for at skrive og møde nye mennesker. Da det er brugerne der selv skaber indholdet på platformen, er det også dem der kommer til at danne nye fællesskaber. 

Da både private og firmaer kan oprette events, er tanken at Hoodee kan sikre et overblik over samtlige events der sker i byen. Ved at indgå aftaler med venues og barer rundt om i byen, kan Hoodee udvikle sig til at kunne præsentere samtlige events der sker i København.