FAMILIEAPPS

GRAVID / MIN BABY / FAR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Komiteen for sundhedsoplysning - 
Gravid app, Min baby app, og Far apP

Min baby, Gravid, og Far er tre apps lavet for Komiteen for Sundhedsoplysning. Fælles for alle tre er, at de er udviklet til at kunne inspirere og vejlede om det at få et barn. Bliv guidet gennem graviditeten og den første tid med baby.

 

min baby app

Min baby appen hjælper forældre gennem den første tid. I appen kan du følge med i barnets udvikling, og hvad der sker fra måned til måned. Appen er udstyret med en dagbog, hvor du kan skrive, når barnet lærer at sidde, kravle, gå og andre store skridt i udviklingen. 

Appen indeholder forskellige redskaber, der skal gøre det nemmere for forældrene i hverdagen. Det inkluderer blandt andet en find vej funktion, der gør det nemmere at lokalisere det nærmeste ammested, legeplads, legestue eller puslebord. 

 
 
En Babyapp fra komiteen for sundhedsoplysning
Min baby app menu
Min baby app følger barnets udvikling
 
 

 

Gravid app

Gravid app guider kommende mødre gennem graviditeten. Appen følger graviditeten uge for uge og informerer om, hvad der sker med kroppen i de forskellige faser, og hvor langt i udviklingen barnet er nået. 

Appen har flere praktiske og sjove funktioner: En dagbog, hvor du kan notere den løbende udvikling, en redskabsfunktion, der viser praktiske øvelser, værd at vide hvor du kan søge efter svar på spørgsmål og meget mere. Appen fungerer som et lille leksikon, hvor du kan finde viden om forskellige emner, der relaterer sig til det at være gravid. Alle råd og informationer er godkendt af komitéen for sundhedsoplysning.  

 
 
Gravid kvinde
Gravid app oplysninger om graviditeten
Gravid app følger graviditeten uge for uge
 
 

FAR app

FAR er en overlevelsesguide til kommende og nybagte fædre. Indholdet er skrevet af bloggerne Kasper Susaa og Laus Risby Sørensen, som har farbloggen DaddyO. 

I FAR-appen er der blandt andet muligheden for at kunne følge med i dit barns udvikling og et leksikon, der hjælper dig med alt lige fra graviditetens trimestre til den første tid som far. Yderligere har appen en kilometertæller der gør det sjovere at tage ud og trille med barnevognen. Da appen bruger enhedens GPS, kan den guide dig hen til den nærmeste babyvenlige cafe, legeplads eller puslebord.

 
 
Far med barn
Far app til kommende fædre
Far app om barnets udvikling