DPA MICROPHONES

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Med d:vice™ Digital Audio Interface kan du optage knivskarp lyd fra din smartphone

Smartphones er blevet bedre og bedre til at optage billeder og videoer. Lyden har derimod sakket bagefter, og der har længe manglet en mulighed for at optage god lyd på ens smartphone. Det problem løser d:vice™ Digital Audio Interface, der kan optage kvalitetslyd fra iOS enheder, Mac og Windowsbaserede computere. Touchlogic har udviklet appen, der gør det muligt at kontrollere og justere lydopsætningen på enheden.

Sammen med mikrofoner fra DPA Microphones, giver d:vice mulighed for at streame eller optage lyd i en kvalitet, der før udelukkende kunne blive optaget i et studie. DPA vandt Pro Sound News "Best of Show"-prisen for d:vice™.

 
 
Mikrofon app optager violin
iOS App funktioner i D:vice
Mikrofon app til Iphone
 
 

En effektiv mikrofon app til et effektivt device

Touchlogic har designet appen, der giver mulighed for at justere lyden på optagelserne. Da D:vice-appen fungerer med langt de fleste tredjepart apps, kan den derfor bruges til streaming og optagelse af lyd og video. D:vice registrerer selv, hvor mange mikrofoner der er tilsluttet, og den vil derfor automatisk indstilles til mono, stereo eller dual.

 

Der er flere indstillingsmuligheder at gøre brug af i appen:

  • Gain – bruges til at styre lyden fra input
  • Monitor – Monitor-funktionen gør det muligt, at man under optagelsen kan lytte på lydkilden i sine hovedtelefoner. 
  • Low-cut Filter – Funktionen bruges til at fjerne uønskede lavfrekvente lyde. Dermed kan man sikre optimal lyd ved optagelse på steder med et højt støjniveau. 
  • Lock –Når man tilslutter d:vice til sin enhed, overtager den automatisk mikrofonfunktionen på f.eks. iPhone. Bruger du i stedet tredjeparts apps til optagelse eller broadcasting, kan "LOCK"-funktionen bruges på indstillingerne i d:vice appen. Ved at bruge funktionen "LOCK" kan indstillingerne låses og tvinger apps til at bruge disse indstillinger som default.
  • Presets – Det er muligt at gemme og hente fire præindstillinger for en mikrofon. Dermed kan man gemme forskellige indstillinger og bruge dem igen senere. Det betyder, at næste gang man sætter den samme mikrofon i devicet, vil de gemte indstillinger blive aktiverede.