d:vice™ Digital Audio Interface


Med d:vice™ Digital Audio Interface kan du optage knivskarp lyd fra din smartphone

Hvor telefoner er blevet bedre og bedre til at optage billeder og videoer, har der længe manglet en mulighed for at optage god lyd på mobile enheder. Dette problem løser d:vice™ Digital Audio Interface, der kan optage kvalitetslyd fra iOS enheder. Mac eller PC. Med en preamplifier i lommen, kan d:vice gøre det ud for en tekniker. Sammen med mikrofoner fra DPA, giver d:vice mulighed for at streame eller optage lyd i en kvalitet, der før har været mulig kun at optage i et studie. DPA vandt PSNs (Pro Sound News) "Best of Show" pris, for netop dette device. 


Skal vi udvikle din næste app?
Kontakt os idag


Effektivt device - effektiv app

D:vice™ er designet til, at optage lyd i topkvalitet. D:vice™ er både en A/D konverter og preamplifier (stereomikrofonforstærker), der er designet til at fungere med alle iOS 10+ enheder samt også Mac og Windowsbaserede computere.

Touchlogic har været med til at designe appen, der giver mulighed for at justere lyden på dine optagelser. d:vice appen fungerer med langt de fleste tredjepart apps, og kan derfor bruges til optagelse af lyd,  video og ved streaming. Når man tilslutter d:vice til sin enhed, overtager den automatisk mikrofonfunktionen på f.eks. iPhone. Bruger du i stedet tredjeparts apps til optagelse eller broadcasting, kan "LOCK"-funktionen bruges på indstillingene i d:vice appen. Ved at bruge funktionen "LOCK" kan indstillingerne låses og tvinger apps til at bruge disse indstillinger som default. 

D:vice registerer selv hvor mange mikrofoner der er tilsluttet, og vil derfor automatisk indstilles til mono, stereo eller dual. 

  • Mono bruges ved optagelser med én mikrofon
  • Stereo bruges ved optagelser med to mikrofoner med samme indstillinger for hver kanal
  • Dual bruges ved optagelser hvor der bruges flere mikrofoner, men hver mikrofon har individuelle indstilllinger
 
 

Funktioner i appen

Indstillingsmulighederne er gain og low cut for mikrofonen. Når low cut aktiveres, skæres der i bundfrekvenserne med 12 dB pr. oktav ved 80 Hz. Desuden kan der aktiveres en monitor funktion, så man under optagelse kan lytte på lydkilden med hovedtelefoner. På app’en er det muligt at gemme og hente fire preset, som husker de for brugeren mest vante indstillinger. Bitdybde og samplefrekvens indstilles ikke i app’en, men derimod i den app, som styrer optagelsen, hvilket er helt naturligt.

Der er flere indstilingsmuligheder at gøre brug af i appen.

  • Gain bruges til at styre lyden fra input
  • Filter  bruges til at fjerne uønskede lavfrekvente lyde. Dermed kan man sikre optimal lyde ved optagelse på steder med megen støj
  • Lock – hvis man ønsker at alle apps der bruger mikrofonen, og selv har indstillinger for lyden, bliver tvunget til at bruge indstillingerne fra d:vice.
  • Presets – Det er muligt at lave op til fire preindstillinger for hver mikrofon. Dermed kan du gemme forskellige indstillinger forud for en optagelse, og bruge den senere. Det betyder, at næste gang du sætter den samme mikrofon i devicet, vil de gemte indstillinger blive aktiverede.