YouSee Tv & Film

Tv og film direkte på din telefon, tablet og smart-tv

Udforsk hele YouSee’s kæmpe samling af film og tv-serier på din tablet, smartphone eller i din tv-app. Stream direkte på dit device eller cast til dit tv med AirPlay eller ChromeCast.

DPA Microphones - d:vice

Med d:vice™ Digital Audio Interface kan du optage knivskarp lyd fra din smartphone

Hvor telefoner er blevet bedre og bedre til at optage billeder og videoer, har der længe manglet en mulighed for at optage god lyd på mobile enheder. Dette problem løser d:vice™ Digital Audio Interface, der kan optage kvalitetslyd fra iOS enheder.

 

Hoodee

Hoodee er den nye sociale event app, der giver et overblik over events i byen

Hoodee gør det let at oprette og deltage i events. Du kan let oprette, og invitere dine venner til forskellige events, da den er integreret med Facebook og Messenger. Mød nye venner og oplev byen, med den nye sociale eventplatform. 

tl_top_1.jpg

Skal vi udvikle din app?

Ring på +45 3151 3113
eller skriv til os på info@touchlogic.dk

 

Familieapps

Bliv guidet i alt fra graviditeten, den første tid, til hvordan du overlever som far

Min baby, Gravid, og Far er tre apps lavet for Komiteen for Sundhedsinformation. De har alle det til fælles, at de inspirerer og vejleder om det at få og have et barn.

Vivino

Samsung Galaxy Gear smartwatch Android app

Med Vivino til Samsung Galaxy Gear smartwatch kan du skanne vin og fremfinde ratings og reviews direkte fra dit håndled - helt uden at tage telefonen op af lommen.

 

Boogis Mask Maker

Kreativ gør-det-selv app til børn, der kombinerer digital og fysisk leg

Boogis Mask Maker engagerer børn i sjov og kreativ leg der kombinerer klippe/klistre med iPad'en. Man kan udsmykke masker med egne unikke designs med pensler, spraykander, klistermærker og meget andet.

 

BR Ønskeapp

Hjælper børn med at lave de perfekte ønskesedler til julemanden

BR Ønskeapp gør det til en leg at udforske BR’s kæmpe legetøjskatalog og lave unikke og sjove ønskelister til jul eller fødselsdag.
 

Udvalgte Kunder