Velkommen til bloggen

En blog til app udviklere, skrevet af app udviklere.

Hej vi er Touchlogic - et app udviklings firma fra København.

Vi slog dørenene op i starten af 2011, hvor app markedet for alvor var ved at tage fart, og mange danske virksomheder begyndte at få øjenene op for mulighederne med native apps på de mobile platforme. Dengang iOS endnu ikke var fragmenteret, og Android var meget fragmenteret og væsentlige dele af platformen måtte tilgås gennem private API'er. Dengang hvor alle iOS apps skulle se ud som de var pakket ind i faux læder, og navigationen på Android var knyttet til en fysisk knap på enheden.

Meget er sket siden da, og denne blog vil have et mere nutidigt præg med udgangspunkt i hverdagens problemstillinger. Det kan være tips og tricks vedrørende de programmer vi anvender til udvikling af apps, eller det kan være analyser af nye API'er, teknikker og teknologier, som Google og Apple stiller til rådighed. Altsammen noget der gerne skulle være interessant læsning for Android og iOS app udviklere.

Der kommer til at være ca. et nyt indlæg om måneden. Nogle gange tekniske indlæg. Andre gange lidt mere let læselige i form af relevante infografikker, sammenligninger eller rapporteringer fra vores interne Hack Days.

Kast dig over vores første blog-indlæg, der omhandler ATS og de striksere krav til https i iOS apps, som træder i kraft i starten 2017.