Velkommen til bloggen

 
Touchlogic ios-android-udvikling-blog
 
 

 

En blog til app udviklere, skrevet af app udviklere.

Hej, vi er Touchlogic - et app udviklings firma fra København.

Vi slog dørene op i starten af 2011, hvor app markedet for alvor var ved at tage fart, og mange danske virksomheder begyndte at få øjnene op for mulighederne med native apps på de mobile platforme. Dengang var iOS endnu ikke fragmenteret, og Android var meget fragmenteret og væsentlige dele af platformen måtte tilgås gennem private API'er. Dengang, hvor alle iOS apps skulle se ud som om de var pakket ind i faux læder, og navigationen på Android var knyttet til en fysisk knap på enheden.

Meget er sket siden da, og denne blog vil have et mere nutidigt præg med udgangspunkt i hverdagens problemstillinger for app udviklere. Du får tips og tricks til de programmer vi anvender til udvikling af apps, og du kan få analyser af nye API'er, teknikker og teknologier, som Google og Apple stiller til rådighed. Alt sammen noget der gerne skulle være interessant læsning for dig, der er Android og iOS app udvikler.

Der kommer til at være ca. et nyt indlæg om måneden. Nogle gange tekniske indlæg. Andre gange lidt mere let læselige i form af relevante infografikker, sammenligninger eller rapporteringer fra vores interne Hackathons.

Kast dig over vores første blogindlæg, der handler om ATS og de striksere krav til https i iOS apps, som træder i kraft i starten 2017.