AR Kit i iOS 11.0

Vi i tidligere blogindlæg fokuseret på forskelige funktioner i det nye iOS 11. Nu er turen kommet til Augmented Reality Kit. 

Vi har leget med et lille demoprojekt fra Apple, hvor vi ved hjælp af Augmented Reality fik besøg af en kamæleon på frokostbordet.

Machine learning

Det fjerde Touchlogic Hackaton handlede om machine learning. Du kan læse mere omkring vores dag med Core ML, samt hvordan vi fik udviklet en app til artistic style transfer.

Den nye App Store og iOS 11

En af de store nyheder den seneste tid, var præsentationen af iPhone 8 og iPhone X, samt udgivelsen af iOS 11. iOS 11 udkom d. 19 september 2017, og har varslet om forskellige ændringer til Apples produkter. Samtidig med disse præsentationer, har Apple også relanceret deres App Store.  

Vi vil se på hvad der er sket med App Store, samt på en af de fedeste features i iOS 11.

Ansigtsgenkendelse til Virtuel Receptionist

I forbindelse med Touchlogic’s Internet of Things, var idéen med dette underprojekt, at implementer den del af en virtuel receptionist app til iOS, der kan detektere og genkende ansigter (også kendt som face detection og face recognition).

Denne blog post er en beretning omkring hvordan Tim Kofoed (iOS app udvikler hos Touchlogic) løbende taklede opgaven og hans tanker undervejs i udviklingsprocessen.

Hacking af dørtelefonen

Touchlogic afholdte for nyligt for anden gang Hack day, denne gang med oplægget ‘The Receptionist’. Oplægget bunder i en tanke om at skabe en virtuel receptionist, der kan skabe værdi for kontoret og besøgende.

Da udgangspunktet var ‘Internet of things’, betød det også at mulighederne var ret åbne, med resulterende stor variation af projekter. Der blev arbejdet med Hue integration, face recognition, motion detection, og et hack af vores dørtelefon, som denne blogpost omhandler.

Next '17 Keynote i aften

 Next San Francisco Touchlogic blog

Følg med i aften når Google sparker Cloud konferencen NEXT '17 igang. Konferencen bliver holdt for andet år i træk og fokuserer på Googles portefølje af Cloud Computing produkter, som har vokset sig talrige over de seneste par år.

I aften afholdes den store Keynote hvor Google CEO Sundar Pichai og tidligere CEO Eric Schmidt (nu bestyrelsesformand for det nye moderselskab Alphabet) deler deres visioner for hvordan Cloud Computing kan øge vores produktivitet i 2017.

I Touchlogic er vi især spændt på hvilke nyheder de introducerer relateret til Firebase, TensorFlow og GSuite, og andre services der kan facilitere kraftfulde serverless arkitekturer.

Keynoten kan livestreames fra kl 18:00 dansk tid på https://cloudnext.withgoogle.com

Apps til børn på Apple App Store

Apple stiller en række ekstra krav i forbindelse med udvikling af iOS apps, der er målrettet imod børn. 

Denne blogpost gennemgår de mest almene faldgruber i udvikling af, samt specifikke regler for børneapps. Noget af dette skal allerede tænkes ind i app designfasen, og det er derfor godt at have styr på reglerne, allerede før app udviklingen opstartes.