App Udvikling

 

lidt mere techy end de fleste

Touchlogic er en dansk Android og iOS app udvikling virksomhed med kontor midt i København. Hos os bliver din idé forvandlet til en færdig app.

App udvikling handler for os om at levere den bedste kvalitet til vores kunder. Derfor udvikler vi som udgangspunkt kun native apps for at få et fejlfrit resultat. Når I får udviklet en app hos Touchlogic, bliver resultatet gennemarbejdet software til Android, iPhone, iPad (iOS) eller tablet. 

Touchlogic har et stærkt hold højtuddannede app udviklere, og derfor kan vi levere brugervenlige kvalitetsapps hver gang. Vores team består af dedikerede og professionelle app udviklere med tæt på 10 års erfaring inden for branchen. Vi er eksperter i at udvikle brugervenlige app interfaces og fremtidssikrede high-end apps.

 
 

Vi er stolte af at have udviklet Android og iOS apps for nogle af danmarks største virksomheder

 

Proces for App Udvikling

En kort guide til Touchlogics arbejdsproces for android og iOS app udvikling

1_process.jpg

Workshop & App Prototype

Processen starter med en workshop, hvor app udviklere, grafikere og kunde samles til et indledende møde. Her finder vi ud af, hvilken type app I har brug for, og hvordan den henvender sig til markedet. Vi opstiller et sæt wireframes for en Android eller iOS prototype app, der er baseret på jeres idé og vores ekspertise.

2_process.jpg

Udvikling & Test

Vi anvender Apple TestFlight til iOS og Google Play til Android i forbindelse med teststyring, der gør det let at distribuere testversioner. I vil derfor løbende kunne følge med i udviklingen af jeres app. På denne måde identificerer vi potentielle ændringer i funktionalitet og app UI/UX tidligt i forløbet. 

3_process.jpg

Release & Vedligeholdelse

Når appen skal releases, hjælper vi med at udfylde information i Apple App Store for iOS apps, og Google Play for Android apps. Vi udformer dernæst en plan for de efterfølgende opdateringer til appen. Efter appens release, kan vi løbende hjælpe med vedligeholdelse og videreudvikling af nye features til appen.

 

App udvikling til alle type enheder

Vi udvikler apps til smartphone, tablet, tv og smartwatch

1_device.jpg

Smartphones, Tablets & Smartwatches

Apps til iOS og android til smartphones og tablets er vores kerneopgave. Har I brug for en wearable app, udvikler vi ligeledes apps til smartwatch. Vi udvikler altid med de nyeste teknikker og en gennemtænkt User Experience.

Chromecast, Apple- & Android TV

Vi udvikler apps til Apple- og Smart tv, så jeres indhold kan ses i endnu større format. Vi udvikler ligeledes apps, der er kompatible med Chromecast, som kan vise appen fra smartphonen på tv-skærmen.

3_device.jpg

Hjemmeside til at fuldende dit brand

Vi opsætter en hjemmeside, hvor I kan præsentere jeres app og dens funktioner. Vi kan også gøre det nemmere for jer at administrere jeres app ved at opstille en administrationsside. Herfra kan I sikre, at appen fungerer optimalt.

 
kaffe.jpg

SKAL VI UDVIKLE DIN APP?

Tag kontakt i dag på 3151 3113 eller info@touchlogic.dk

 

3 Gode Grunde

Derfor skal Touchlogic udvikle jeres næste android eller iOS app

1_reason.jpg

Fokus på dine behov

Vores app udvikling tager vi altid afsæt i den individuelle kundes behov. Vi lægger vi vægt på at forstå jeres strategi og forretningsplan i dybden, så vi kan levere anbefalinger og en udviklingsstrategi, der giver mening for jeres virksomhed.

2_reason.jpg

Workshop & Prototype

I får tilbuddet om en skræddersyet workshop I det første stadie af app udviklingen, hvor I får udviklet en app prototype. I får kompetent sparring, og vi bliver klogere på jeres behov og ønsker. Derfor er I sikret det bedste resultat 

3_reason.jpg

Overstiger dine forventninger

Når i står med den nye app, vil jeres idéer være oversteget. Vi holder os opdateret med de seneste trends og teknologier inden for Android og iOS app udvikling. Derfor udvikler vi altid apps med moderne look-and-feel og de nyeste features.