App Udvikling

 

Touchlogic er en dansk Android og iOS app udvikling virksomhed med kontor midt i København tæt ved søerne. Hos os bliver din idé forvandlet til en færdig app.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten

App udvikling handler for os om at levere den bedste kvalitet til vores kunder. Derfor udvikler vi som udgangspunkt kun native apps for at få et fejlfrit resultat. Når I får udviklet en app hos Touchlogic, bliver resultatet gennemarbejdet software til iPad & iPhone (iOS) samt Android telefoner og tablets.

lidt mere techy end de fleste

Hos Touchlogic finder du højtuddannede app udviklere, der leverer brugervenlige kvalitetsapps hver gang. Vores team består af dedikerede og professionelle app udviklere med tæt på 10 års erfaring inden for branchen. Vi er eksperter i at udvikle brugervenlige app interfaces og fremtidssikrede high-end apps.

 
 

Vi er stolte af at have udviklet Android og iOS apps for nogle af danmarks største virksomheder

3 Gode Grunde

Derfor skal Touchlogic udvikle jeres næste android eller iOS app

Udvikling af iOS og Android apps med dine behov i fokus

Fokus på dine behov

Vores app udvikling tager altid afsæt i den individuelle kundes behov. Vi lægger vægt på at forstå jeres strategi og forretningsplan i dybden, så vi kan levere anbefalinger og en udviklingsstrategi, der giver mening for jeres virksomhed.

App udvikling møde

Workshop & Prototype

I får tilbuddet om en skræddersyet workshop i det første stadie af app udviklingen, hvor I får udviklet en app prototype. I får kompetent sparring, og vi bliver klogere på jeres behov og ønsker. Derfor er I sikret det bedste resultat 

High-end Apps

UX design og kode

Hos Touclogic får du en app, hvor design og kode er skruet godt sammen. Vi rådgiver dig i at udvikle en gennemført app med et intuitivt og æstetisk design. Optimal UX design kombineret med gennemført kode vil sikre, at du får succes med din app.

 

App udvikling til alle type enheder

Vi udvikler apps til smartphone, tablet, tv og smartwatch

Mobile apps til Smartwatch, Smartphone og tablets

Smartphones, Tablets & Smartwatches

Apps til iOS og Android til smartphones og tablets er vores kerneopgave. Har I brug for en wearable app, udvikler vi ligeledes apps til smartwatch. Vi udvikler altid med de nyeste teknikker og en gennemtænkt User Experience.

Chromecast, Apple- & Android TV

Vi udvikler apps til Apple- og Smart tv, så jeres indhold kan ses i endnu større format. Vi udvikler ligeledes apps, der er kompatible med Chromecast, som kan vise appen fra smartphonen på tv-skærmen.

app udviklingen er komplet med en hjemmeside

Hjemmeside til at fuldende dit brand

Vi opsætter en hjemmeside, hvor I kan præsentere jeres app og dens funktioner. Vi kan også gøre det nemmere for jer at administrere jeres app ved at implementere en administrationsside. Herfra kan I sikre, at appen fungerer optimalt, håndtere brugere, mm.

 

Proces for App Udvikling

En kort guide til Touchlogics arbejdsproces for android og iOS app udvikling

App udviklingen starter med en workshop og app prototype

Workshop & App Prototype

Processen starter med en workshop, hvor app udviklere, grafikere og kunde samles til et indledende møde. Her finder vi ud af, hvilken type app I har brug for, og hvordan den henvender sig til markedet. Vi opstiller et sæt wireframes for en Android eller iOS prototype app, der er baseret på jeres idé og vores ekspertise.

Udvikling via den bedste kode og Native app udvikling. Vi går meget op i UI og UX for at opnå maksimal brugervenlighed!

Udvikling & Test

Vi anvender Apple TestFlight til iOS og Google Play til Android i forbindelse med teststyring, der gør det let at distribuere testversioner. I vil derfor løbende kunne følge med i udviklingen af jeres app. På denne måde identificerer vi potentielle ændringer i funktionalitet og app UI/UX tidligt i forløbet. 

Vi hjælper også med at release og vedligeholde appen efter launch.

Release & Vedligeholdelse

Når appen skal releases, hjælper vi med at udfylde information i Apple App Store for iOS apps, og Google Play for Android apps. Vi udformer dernæst en plan for de efterfølgende opdateringer til appen. Efter appens release, kan vi løbende hjælpe med vedligeholdelse og videreudvikling af nye features til appen.