Touchlogic er en dansk virksomhed med kontor midt i København, der udvikler Android og iOS apps. Vores team består af dedikerede og professionelle app udviklere, app designere og rådgivere med tæt på 10 års erfaring indenfor branchen. Vi er eksperter i at udvikle brugervenlige app interfaces og fremtidssikrede high-end apps. Vi forvandler din idé til en færdig app, der lever op til dine og slutbrugernes forventninger.

- Get in Touch

 

Udvalgte Kunder

Vi er stolte af at have udviklet Android og iOS apps,
for nogle af Danmarks største virksomheder

Sådan udvikler vi din app

- En kort guide til vores arbejdsproces
for Android, iPhone og iPad (iOS) app udvikling


 
Touchlogic Android og iOS (iPad og/eller iPhone) app udvikling 

Workshop &
App Prototype

Vi starter processen med en workshop, hvor vi samler app udviklere, grafikere, samt kunde til et indledende møde. Det vigtige for os i denne process er, at finde ud af hvilken type app I har brug for og hvordan den skal henvende sig til markedet. Sammen konstruerer vi et sæt wireframes og en lille Android, iPhone eller iPad app prototype, baseret ud fra jeres idé og vores ekspertise.

Prototypen kan derefter bruges som et godt udgangspunkt for resten af projektet og app udviklingen.

 
 
Vi skaber apps til alle platforme. Native og Xamarin.

Udvikling & 
Test

I udviklingsfasen anvender vi Apple TestFlight til iOS og Google Play til Android i forbindelse med teststyring. Det betyder at vi let kan distribuere app testversioner, så alle løbende kan følge med i udviklingen af appen og hvordan appen udformer sig.

Med denne tilgangsvinkel kan vi tidligt i forløbet identificere potientielle ændringer i funktionalitet og UI/UX (brugergrænseflade), og sikre et bedre slutprodukt.

 
 
Touchlogic app udvikling København for iPhone/iPad apps og Android

Release & Vedligeholdelse

I forbindelse med release af appen sørger vi for hjælp til at udfylde information i Apple App Store for iOS apps, og Google Play for Android apps, og lave en plan for efterfølgende opdateringer.

Efter appen er sat i verden, kan vi løbende hjælpe jer med vedligeholdelse og videreudvikling.

 
 

4 Gode Grunde

- til hvorfor Touchlogic skal udvikle
den næste Android eller iOS app for din virksomhed


 
Touchlogic er førende indenfor app udvikling til Android og iOS
 
 

Dine Behov i Fokus

Som kunde hos Touchlogic er dine mål vores fokus. Vi lægger vægt på at forstå jeres firmastrategi og business model, og i udviklingen af jeres app justerer vi vores udviklingsstrategi og anbefalinger til at dække jeres behov.

 
Vi udvikler de bedste apps ved at holde us up to date med udviklingen
 

Holder os Up-to-Date

Vi holder os altid opdateret med de seneste trends, processer og teknologier indenfor Android og iOS app udvikling. Det betyder at vi altid kan hjælpe dig med at udvikle apps med moderne look-and-feel og de nyeste features på platformene.

 
 
 
Touchlogic arbejder on-shore med app udvikling fra vores virksomhed i København
 
 

Arbejder On-Shore

Nej tak til off-shore udvikling med spaghettikode og sprogbarrierer. Touchlogic arbejder fra vores kontor midt i København og fokuserer på et tæt samarbejde med jer som kunde, for at sikre de bedste løsninger igennem teamwork.

 
 
4 gode grunde til at vælge Touchlogic til at udvikle din næste app - løsninger i skyen.
 

Løsninger i Skyen

For at vi kan fokusere på det Touchlogic er bedst til - at udvikle fantastiske apps - lader vi andre udvikle management tools. Vi anvender Git, Podio, JIRA, Trello og andre gode tools til at styre vores projekter.