App udvikling til Android, iPhone & iPad (iOS)

APP PROTOTYPE

 

WORKSHOP

 

Gå fra idé til produkt – Tag på Touchlogic workshop

Har I ambitioner om at udvikle en app, men har I samtidig svært ved at tage det næste skridt i processen? Der kan være flere barrierer for at gå i gang med at lave en app. Særligt kan finansieringen være afgørende for, om iværksættere og mindre virksomheder får realiseret deres app idéer. Derfor har Touchlogic gjort det muligt at købe workshoppen som en separat del af udviklingsforløbet.

Workshoppen er til jer med en god idé til en app, som vil finde ud af, hvad der teknisk og designmæssigt kan lade sige gøre.  På baggrund af workshoppen udvikler vi en app prototype til jer, der vil være tilgængelig på jeres smartphone. Workshoppen er en del af det samlede udviklingsforløb, der fører jer fra idé til færdig app. Derfor kan I købe første del uden at binde jer til hele forløbet.

En workshop foregår på vores kontor i Ravnsborggade og tager 4-6 timer, hvorefter vi selv udvikler prototypen. Workshoppen og prototypen kan købes separat fra resten af udviklingsforløbet samlet for DKK 25.000.

 
 

3 gode grunde

Derfor er en app prototype en god ide for mindre virksomheder

 En app prototype får overtalt investor

Genvej til investeringer

Kom tættere på at gøre appen til en realitet. Med en app prototype får I et overbevisende produkt i hånden, som investorerne får svært ved at sige nej til. 

 prototype afprøves af vores eksperter

Afprøv dit koncept

Workshoppen og app prototypen giver jer mulighed for at afprøve jeres app idé, samtidig med at I får rådgivning fra eksperter indenfor app udvikling. 

 App udvikler arbejder på app prototypen

fleksibelt forløb

Få et konkret billede af appen, inden I investerer i hele forløbet. I vælger selv, om I vil begynde at udvikle med det samme eller vente til et bedre tidspunkt.

 

FIND INVESTORER

 

en app prototype er en genvej til investeringer

Som iværksætter kan det at finde investorer til sin app være den største barriere for at få udviklet en app. På workshoppen får I udviklet en prototype af appen til jeres smartphone, der giver jer en bedre mulighed for at pitche idéen til en investor. Når I pitcher jeres idé, kan I vise de visuelle elementer og kernefunktioner, der vil være i appen. En app prototype fungerer som en rigtig app og giver dermed en konkret fornemmelse af slutproduktet.

I løbet af workshoppen vil i også få viden om, hvordan jeres app vil indgå på markedet og adskille sig fra konkurrerende apps. I får selv en idé om, hvad I kan forvente af slutresultatet, før I investerer i hele udviklingsforløbet. Dermed kan i tage prototypen med jer tilbage, og overveje om konceptet er, som I gerne vil have det.

Er du klar til at kickstarte processen med en prototype?
Book en workshop ved at kontakte os på +45 3151 3113 eller info@touchlogic.dk

 
 

AFPRØV DIT KONCEPT

 

Skab den bedste app sammen med eksperter

Workshoppen begynder med et møde mellem jer, designere og vores professionelle app udviklere, der rådgiver jer ud fra vores ekspertise i app udvikling. Vi taler om jeres app og rådgiver jer om markedet, brugervenlighed, funktioner og app design. Målet med workshoppen er at forventningsafstemme, udveksle idéer og skitsere et koncept til jeres app. Med jeres idé som udgangspunkt, vil vi planlægge et holdbart koncept ud fra følgende overvejelser:

  • Hvad skal appen bruges til?
  • Hvem skal bruge jeres app?
  • Hvilke funktioner skal den have?
  • Skal det være en native app, web app eller crossplatform app?

I kan læse mere om, hvordan I får lavet en god idébeskrivelse til en ny app, der kan sikre at I kommer godt i gang med udviklingen. I workshoppen arbejder vi sammen om at udarbejde wireframes, der danner grundlaget for, hvordan appen skal se ud, og hvordan den bliver så brugervenlig som muligt. Udviklerne sikrer, at appen opfylder kravene og har de rette funktioner. I løbet af dagen når vi frem til den optimale løsning for jeres app, som vi efterfølgende udvikler en app prototype ud fra. 

 
 
 Et nyt design afprøves med en app prototype
 

iværksætter+ pakke

 

Er du Iværksætter? Vi har den perfekte løsning til dig

Som noget nyt udbyder vi en iværksætter+ pakke, der er målrettet iværksættere og mindre virksomheder, hvor finansiering og tidsmæssige ressourcer ikke er det, der er mest af.

I får blandt andet skabt en visuel identitet, hvor I får designet jeres eget logo, visitkort samt virksomhedspræsentationer til enten Powerpoint eller Keynote, der gør det nemmere for jer at promovere appen til mulige investorer og som kan bruges i jeres markedsføringsstrategi.

Er du iværksætter med et app koncept? - Ring på +45 3151 3113 eller skriv til os på info@touchlogic.dk for at høre mere om iværksætter+ pakken.  

 
 
 Visuel identitet og app prototype til iværksættere