App udvikling til Android, iPhone & iPad (iOS)

App Prototype

 
 

Få en prototype af din app Idé

Vi tilbyder nu et forløb hvor du for et mindre beløb kan deltage i en app workshop, og efterfølgende få designet og udviklet en app prototype. Læs mere nedenfor omkring hvad Touchlogics app workshop og app prototype forløb indeholder, og hvorfor det er en god idé at starte her.

 
 
Afprøv din idé på Touchlogics Workshop og få en App Prototype

afprøv idéen på Touchlogics Workshop

Finansieringen er det mest afgørende for, om iværksættere og mindre virksomheder får realiseret deres app idéer. Derfor tilbyder vi en workshop som en separat del af udviklingsforløbet for kun DKK 25.000 eks. moms, istedet for at skulle investere i hele appen på en gang. Efter workshoppen udvikler vi, som en del af prisen, en app prototype til jer, der fungerer som en rigtig app.

En app prototype bringer dig ikke bare tættere på at udvikle appen, den kan også været med til at forbedre konceptet.

Tag det næste skridt i konceptudviklingen

En app prototype bringer dig ikke bare tættere på at udvikle appen, den kan også været med til at forbedre konceptet. En app prototype fungerer som en rigtig app, og giver et klart billede af det endelige produkt. I har dermed mulighed for at afprøve appen og se med egne øjne, om konceptet holder, før I investerer i hele udviklingsforløbet. Ydermere er det ikke spildte penge, da selve udviklingsforløbet starter ud fra et langt bedre grundlag.

3 gode grunde

Derfor er en app prototype en god ide for mindre virksomheder

En app prototype får overtalt investor

Genvej til investeringer

Kom tættere på at gøre appen til en realitet. Med en app prototype får I et overbevisende produkt i hånden, som investorerne får svært ved at sige nej til. 

Din app idé og prototype afprøves af vores eksperter under workshoppen.

Afprøv dit koncept

Workshoppen og app prototypen giver jer mulighed for at afprøve jeres app idé, samtidig med at I får rådgivning fra eksperter indenfor app udvikling. 

App udvikler arbejder på app prototypen

fleksibelt forløb

Få et konkret billede af appen, inden I investerer i hele forløbet. I vælger selv, om I vil begynde at udvikle med det samme eller vente til et senere tidspunkt.

 

TAG KONTAKT I DAG OG HØR MERE

 

FIND INVESTORER

 

en app prototype er en genvej til investeringer

Som iværksætter kan det at finde investorer til sin app være den største barriere for at få udviklet en app. På workshoppen får I udviklet en prototype af appen til jeres smartphone, der giver jer en bedre mulighed for at pitche idéen til en investor. Når I pitcher jeres idé, kan I vise de visuelle elementer og kernefunktioner, der vil være i appen. En app prototype fungerer som en rigtig app og giver dermed en konkret fornemmelse af slutproduktet.

I løbet af workshoppen vil i også få viden om, hvordan jeres app vil indgå på markedet og adskille sig fra konkurrerende apps. I får selv en idé om, hvad I kan forvente af slutresultatet, før I investerer i hele udviklingsforløbet. Dermed kan i tage prototypen med jer tilbage, og overveje om konceptet er, som I gerne vil have det.

 

AFPRØV DIT KONCEPT

 

Skab den bedste app sammen med eksperter

Workshoppen begynder med et møde mellem jer, designere og vores professionelle app udviklere, der rådgiver jer ud fra vores ekspertise i app udvikling. Vi taler om jeres app og rådgiver jer om markedet, brugervenlighed, funktioner og app design. Målet med workshoppen er at forventningsafstemme, udveksle idéer og skitsere et koncept til jeres app. Med jeres idé som udgangspunkt, vil vi planlægge et holdbart koncept ud fra følgende overvejelser:

  • Hvad skal appen bruges til?
  • Hvem skal bruge jeres app?
  • Hvilke funktioner skal den have?
  • Skal det være en native app, web app eller crossplatform app?

I kan læse mere om, hvordan I får lavet en god idébeskrivelse til en ny app, der kan sikre at I kommer godt i gang med udviklingen. I workshoppen arbejder vi sammen om at udarbejde wireframes, der danner grundlaget for, hvordan appen skal se ud, og hvordan den bliver så brugervenlig som muligt. Udviklerne sikrer, at appen opfylder kravene og har de rette funktioner. I løbet af dagen når vi frem til den optimale løsning for jeres app, som vi efterfølgende udvikler en app prototype ud fra. 

 
 

ER DU INTERESSERET I EN PROTOTYPE?